QUI SOM

EQUIRO EQUIPAMENT, SL és una empresa industrial de caràcter familiar que, amb diverses denominacions, ha mantingut una activitat ininterrompuda des de 1922. En els darrers anys hem dirigit una part de la nostra activitat a la fabricació d'equipaments per al sector públic, sobre tot per a ajuntaments. Des de l'any 1993 hem executat projectes de senyalització, principalment per a la Diputació de Barcelona, seguint el model de senyalització rural i turística.

Actualment els nostres esforços es dirigeixen a estar capacitats per a atendre i desenvolupar les propostes dels nostres clients.

LLISTA DE PROJECTES

Altres pàgines web de la empresa

Mobiliari urbà. Disposem de diversos equipaments de concepció i construcció pròpia. També fem mobiliari completament a mida per a adaptar-se a cada municipi.

Visiteu la pàgina web: mobiliari urbà

 

Equipaments per a museus i centres d'exposició. Construïm mobiliari divers per a museus i també asumim l'execució de projectes museogràfics i producció i muntatges d'exposicions temporals.

Visiteu el web: www.equiro.com

 

Spoko ramps és una marca que es dedica al disseny i construcció d'skateparks, tant en formigó com en un sistema modular propi.

Visiteu la web: www.spokoramps.com

Conart, serralleria artesanal és una àrea d'activitat de l'empresa que segueix la tradició artesanal i industrial de treball amb metalls iniciada l'any 1922.

Visiteu la pàgina web: Conart